Zdielať na Facebook Zdielať na Twitter Zdielať na Google+

Ochrana osobných údajov

SERVICE 13 s.r.o., so sídlom Obežná 10, 821 02 Bratislava, IČO 47 714 425, Zapísaná: Oddiel Sro, Vložka číslo: 97953/B spracováva v prípade vášho dopytu služieb v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • telefón

    Meno, priezvisko, emailovú adresu a telefón je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položenú otázku. Takéto spracovanie umožňuje Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto osobné údaje budú spoločnosťou SERVICE 13 s.r.o. spracovávané po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi vami a SERVICE 13 s.r.o., najdlhšie 1 rok od vašeho dopytu, pokiaľ neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.

    Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou SERVICE 13 s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Rudolf Lazový , Obežná 10, Bratislava 821 02
  • Michal Vaňa, Furdekova 21, Bratislava 851 04
  • prípadne ďalšími poskytovateľmi spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

    Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo: požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame, požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť, požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie rokovaní o zmluve, v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.



Copyright (c) 2013 Service 13 s.r.o. - Servis motocyklov a pneuservis | www.service13.sk | info@service13.sk | All rights reserved.

Vinohradnicka 3, 821 06 Bratislava, Tel.: 0950 515 767